Despre oja semipermanenta

Adaugat de Shop 24.03.2017 0 Comentariu Nails,

Despre oja semipermanenta.

Aspectul unghiilor este unul dintre punctele esentiale asupra carora femeile trebuie sa isi canalizeze atentia, deoarece, indiferent de ocupatie sau varsta, mainile ingrijite reprezinta o dovada a feminitatii si a elegantei. In cazul in care oja este nelipsita din trusa cosmetica, iar unghiile tale sunt mereu in centrul atentiei datorita culorilor indraznete si puternice pe care le folosesti, rutina de ingrijire a acestora se complica si mai mult. Oja ciobita sau neuniforma creeaza una dintre cele mai neplacute imagini, care cu siguranta afecteaza intreaga aparitie a unei femei.

Daca doresti sa eviti aceasta situatie jenanta, sa scapi de chinul de a-ti reface manichiura la fiecare 2-3 zile, incearca oja semipermanenta.

Devenita extrem de populara mai ales in ultimii  ani, oja semipermanenta  detroneaza incet, dar sigur, moda unghiilor cu gel, reprezentand, pentru tot mai multe femei, o alegere inteleapta, sanatoasa si accesibila din punct de vedere financiar.

Mod de aplicare oja semipermanent

În cazul în care unghia naturală este exfoliată trebuie să venim pe suprafața ei cu un buffer pentru a curața zona exfoliata.
• Unghiile nu trebuie scurtate din carne, este bine să existe puțin bord liber.
• Trebuie să aplicăm toate straturile și pe grosimea unghiei.
• Trebuie să ne mișcăm repede când lucrăm deoarece exista posibilitatea de a se strânge baza. În cazul in care nu ne miscam repede, este bine sa lucram cate 2 unghii, nu cate 4.
• Unghia naturală trebuie foarte bine degresată (dehidratată).
• Nu trebuie să aplicăm oja semipermanentă în aer liber deoarece radiațiile UV strică textura ojei.
• Oja semipermanentă nu se fluidizează. În cazul în care s-a îngroșat, ea nu mai poate fi folosită.
• Oja semipermanenta se aplica in 4 pasi (base coat, 2 straturi de culoare, top coat) trebuie să fie foarte subțiri. În cazul în care aplicăm în strat gros, culoarea se va încreți și nu va rezista.
• În cazul culorilor foarte pigmentate este bine să ținem unghiile mai mult timp la UV.
• Neoanele pentru lampa UV se consumă, nu se ard. Ele trebuie schimbate după 300-400 ore de funcționare. În cazul în care neoanele sunt consumate, oja semipermanentă nu se va întări în profunzime și va sări de pe unghii mult mai repede.
• Perioada de valabilitate a ojei semipermanente este intre 12-24 luni de la deschidere. Oja trebuie ferită de sursele de lumină și caldură.

Lasa un comentariu

Loading...