Gel ibd

Produse pe pagină:
Sortare după:

Gel ibd clear Led/UV 56g

LED/UV Gel IBD Builder Clear 56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inovează și cr..

179,90 Lei 99,00 Lei

Gel ibd Led/UV 56G Pink -28% Disponibil in 7 zile

Gel ibd Led/UV 56G Pink

UV/LED Gel IBD Pink  56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inoveaz..

179,90 Lei 129,00 Lei

ibd bonder 14ml

Primer non-acid ibd.IBD bonder este un grund fara acid, care permite o aderență maximă pentru ge..

75,90 Lei 39,00 Lei

ibd gel Pink 14g

UV Gel IBD Pink  14 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inoveaz..

64,90 Lei

ibd gel Pink 56g -36% Disponibil in 7 zile

ibd gel Pink 56g

UV Gel IBD Pink  56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inoveaz..

155,00 Lei 99,00 Lei

ibd gel ultra white 14g

UV Gel IBD ultra white  14 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inove..

64,90 Lei 29,00 Lei

ibd gel ultra white 56g

UV Gel IBD ultra white  56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inove..

179,90 Lei 89,90 Lei

ibd gel clear UV 14g

UV Gel IBD Builder Clear 56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inovează și cr..

64,90 Lei 49,00 Lei

ibd gel clear UV 56g

UV Gel IBD Builder Clear 56 g De peste 40 de ani, faimosul brand american IBD, inovează și cr..

189,90 Lei 109,90 Lei


Un gel ibd este un produs limpede, flexibil, neporos si non – ingalbenitor, cu un aspect extrem de natural, care aplicat pe unghia naturala ofera un plus de rezistenta si o estetica deosebita. Gelurile IBD pot fi aplicate peste unghiile naturale, astfel incat sa sculpteze varfuri si forme dintre cele mai deosebite. De cele mai multe ori, un gel ibd este produsul necesar pentru incapsularea unei margini deteriorate sau pentru o extensie a unghiei naturale.


 


Considerate a fi viitorul industriei unghiilor, gelurile ibd domina solicitarile clientelor Magic Nails, deoarece persoanele din spatele acestui brand cu origini americane depun eforturi consistente astfel incat sa aduca pe piata cele mai bune geluri din industrie, facilitand tehnicile de alungire si stilizare a unghiilor naturale. In momentul de fata, femeile moderne cauta sa imbine confortul si durabilitatea unghiilor acrilice cu frumusetea unghiilor naturale, iar gelurile reusesc sa combine perfect aceste doua cerinte.


 


In timp ce lungimea si frumusetea instantanee pot fi obtinute printr-o singura vizita la salon, respectiv prin folosirea tipsurilor, obiectivul final pe care il veti atinge cu ajutorul unui gel ibd este acela de a va pastra unghiile naturale, puternice, frumoase si sanatoase sub stratul gentil de gel aplicat. In acest caz, folosirea unui gel ibd nu poate fi asimilata cu purtarea unghiilor false, acesta devenind in esenta doar o baza foarte puternica, menita sa va ajute sa va protejati mult mai usor unghiile in fata proceselor de crapare, despicare, decojire sau rupere.


 


Un gel ibd deosebit de popular din cadrul magazinului online Magic Nails este versiunea Clear, indiferent daca se opteaza pentru varianta de 14 g sau pentru varianta full – size, de 56 g. Acesta ofera un plus de naturalete in momentul in care este aplicat peste unghia naturala, fiind dificil de sesizat chiar si de cea mai pretentioasa femeie. Totusi, va punem la dispozitie si versiunile Ultra White, pentru o stralucire ireprosabila si pentru un luciu de invidiat, dar si nuanta Pink.


 


Investitia intr-un gel ibd este cea mai buna alegere pe care o puteti face in momentul in care doriti sa optati pentru un aspect natural, dar care va ofera cele mai bune rezultate in materie de protectie si  logevitate. Brandul american IBD a castigat numeroase premii in U.S.A, fiind apreciat la nivel international pentru textura inovatoare pe care o poseda gelurile comercializate.


 


Astfel, un gel ibd vine acompaniat de numeroase avantaje, cea mai importanta fiind experienta placuta de utilizare pe care o ofera chiar si persoanelor care nu au mai lucrat cu astfel de produse. Exceptand faptul ca este usor de folosit, un gel ibd nu se incalzeste in timpul polimerizarii la lampa, poseda un grad optim de vascozitate, se adapteaza perfect sabloanelor si indeplineste aceleasi criterii de robustete precum acrilul. Pentru ca efectul sa fie unul perfect, se recomanda sa polimerizati 1 minut in lampa LED si 3 minute in lampa UV.


 


Magazinul Magic Nails va recomanda gelurile IBD pentru ca aceste produse se remarca prin adeziunea si textura lor usoara, pentru ca nu ataca si nu pateaza unghia naturala, dar si pentru ca nu se estompeaza facil dupa aplicare.


Loading...