Cum se indeparteaza oja semipermanenta

Adaugat de Shop 25.08.2017 1 Comentariu Nails,Shopping,

Pilirea stratului superficial

Cu ajutorul unei pile destul de fine sau a buffer-ului, incepem sa ”razuim” suprafata unghiilor, pana ce inlaturam partea care straluceste (top coat-ul). Imediat ce culoarea incepe sa se opacizeze, ne putem opri. In caz contrar, riscam sa zgariem smaltul unghiei.

Indepartarea stratului sigilant faciliteaza patrunderea solventului in straturile de lac semipermanent si ajuta la dizolvarea acestora.

Pasul 2: Aplicarea solitiei si ”imbracarea” degetelor in folie de aluminiu

Ajunse in acest punct, continuam cu solventul si cu invelirea unghiilor. Pentru fiecare unghie avem, nevoie de cate o discheta din bumbac (sau bucati de tifon) imbibata in remover, pe care o aplicam direct peste oja semipermanenta.

Mai avem nevoie de staniol sau de folie de aluminiu (folie alimentara), in care sa impachetam apoi varful fiecarui deget. Timpul de asteptare care ne desparte de etapa urmatoare este de circa 15-20 de minute, depinde de numarul randurilor de lac.

Pasul 3: Indepartarea ojei semipermanente

Dupa epuizarea timpului de actionare a solventului, este momentul sa desfacem bucatile de staniol cu care am invelit unghiile si sa mai facem un pas. Acum avem nevoie si de un betisor special pentru cuticule, cu ajutorul caruia, cu atentie, fara sa zgariem smaltul, razuim straturile de oje semipermanente inmuiate in remover.

Procedura nu este deloc greoaie, in ciuda rezistentei produselor folosite. Urmand pas cu pas ghidul pentru indepartarea ojei semipermanente, ne putem da singure seama ca nu avem nevoie de abilitati speciale sa putem scapa de straturile de culoare, ci doar de instrumentele si produsele potrivite.

Etichete: oja

1 Comentariu

Liza:
12.11.2015, 11:32:00 AM
Raspuns

Este clar, a venit vara şi în acest sezon fustele sunt la putere. Dacă mai sunt şi lungi şi înflorate, ai dat lovitura: aceste piese sunt must-have-ul verii.

Lasa un comentariu

Loading...